T.C. Ludica Bestuur 2019-2020
Recente Mededelingen

Voor ongeveer €45,- per jaar (exclusief Unioncard en verenigingsheffing) ben je al lid bij Ludica en ben je zeker van een geweldige studententijd! Bij dit lidmaatschap is bijna alles inbegrepen: Lidmaatschap bij de KNLTB (om toernooien te spelen), vijf keer per jaar een clubblad (’t Snaartje) en een barrekening. Op deze barrekening kun je al je consumpties met korting strepen en aan het eind van elke maand wordt pas het eindbedrag afgeschreven van je rekening. Voor het spelen van competitie en trainingen bij je eigen niveau wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Heb je al een keer meegetraind bij ons en wil je graag lid worden van T.C. Ludica? Inschrijven kan door het volgende inschrijfformulier in te vullen:

Inschrijfformulier T.C. Ludica

Mocht je nog vragen hebben over het lidmaatschap, stuur dan een mail naar de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hulp nodig bij het aanschaffen van een unioncard en het betalen van de verenigingsheffing? Download dan het volgende bestand.

Unioncard en verenigingsheffing