T.C. Ludica Bestuur 2019-2020
Recente Mededelingen

Padel is een snel groeiende sport over gevlogen vanuit Zuid-Amerika naar Spanje en nu ook naar Nederland. Padel heeft veel weg van tennis op een kleine baan met elementen uit het squash. Padel wordt hetzelfde gespeeld als tennis met als grootste verschil dat er onderhands opgeslagen moet worden en er gebruik gemaakt kan worden van de glazen wanden om de bal op de juiste manier terug te krijgen naar het veld van de tegenstanders. Het snelle spel, de tacktiek en het vele volleyspel zorgt voor spectaculaire rallies die voor zowel de spelers als het publiek tot groot vermaak leiden.

 

T.C. Ludica biedt in samenwerking met T.V. Topspinners een padellidmaatschap aan voor slechts 35 euro per jaar. Er kan dan vrij gespeeld worden bij T.V. Topspinners, deelgenomen worden aan toss avonden en competitie gespeeld worden. Ook is er een mogelijkheid om padel training te nemen bij een gekwalificeerde padeltrainer Alexander Postma (06-20865258) voor een extra financiele bijdrage. 

Ook kan er gebruik gemaakt worden van 4 padelrackets, die bij T.V. Topspinners achter de bar liggen, indien je zelf nog geen padelracket aangeschaft hebt.

 

PadeltrainerAlexander Postma (06-20865258, www.racketsportsalexander.nl)