T.C. Ludica Bestuur 2019-2020
Recente Mededelingen

Ben je (bijna) afgestudeerd, maar wil je wel graag in contact blijven met Ludica? In 1994 is er voor de oud leden van T.C. Ludica de Oud Ludica Leden Vereniging opgericht: de OLLV. Inmiddels heeft de OLLV al meer dan 100 leden! De doelstellingen van de OLLV zijn:

  1. Het onderhouden van het contact en het leggen van nieuwe contacten tussen oud-Ludicaleden onderling

  2. Het onderhouden van contact en het leggen van nieuwe contacten tussen huidige en oud-Ludicaleden

  3. Bijdragen aan de financiële situatie van T.C. Ludica via donateurgelden en eventuele sponsoring door oud-leden

De eerste twee doelstellingen worden nagestreefd door drie maal per jaar een activiteit te organiseren; bezoek van een extern toernooi, de OLLV-bbq op Ludica tijdens de clubkampioenschappen (de dag voor Hemelvaart) en een wisselende activiteit. Daarnaast ontvang je als OLLV-lid het OLLV-Snaartje en faciliteert het bestuur contact tussen de huidige generatie actieve Ludicanen en de oud leden. 

 

De derde doelstelling wordt nagestreefd middels het heffen van contributie, deze bedraagt €18,- per jaar. Hiervan gaat de ene helft naar Ludica; het bestuur van Ludica dient een plan in van wat zij met onze jaarlijkse bijdrage gaan doen. De overige €9,- gaat in de pot voor de OLLV en hiervan worden de bovengenoemde activiteiten en bijbehorende versnaperingen betaald.

 

Ben je nog niet afgestudeerd? Ook voor jou kan de OLLV wat betekenen! Je kan namelijk al kosteloos lid worden van de OLLV tijdens je studententijd en het OLLV netwerk kan benut worden voor bijvoorbeeld het zoeken van een stage, afstudeeropdracht of baan.

 

 

Aanmelden kan via de website van de OLLV, word lid van de facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en heb je specifieke vragen of verzoeken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan het bestuur.