T.C. Ludica Bestuur 2016-2017

De trainingen zijn afgelopen voor dit collegejaar. Na een welverdiende zomerstop zal er begin september weer getraind worden.

Recente Mededelingen
Aankomende Activiteiten

Inschrijven bij T.C. Ludica

Voor  €42,- per jaar (exclusief Unioncard) ben je al lid bij Ludica en ben je zeker van een geweldige studententijd! Bij dit lidmaatschap is bijna alles inbegrepen: buitentrainingen, lidmaatschap bij de KNLTB (om toernooien te spelen), elke maand een clubblad (’t Snaartje) en een barrekening. Op deze barrekening kun je al je consumpties met korting strepen en aan het eind van elke maand wordt pas het eindbedrag afgeschreven van je rekening. Als je ook mee wil doen aan de competitie en/of in de winter in de hal wil trainen, vragen we een kleine bijdrage.

Heb je al een keer meegetraind bij ons en wil je graag lid worden van T.C. Ludica? Inschrijven kan door het volgende inschrijfformulier te downloaden en in te vullen:

Inschrijfformulier T.C. Ludica 2016-2017

Application form T.C. Ludica 2016-2017

Lever je inschrijfformulier in door deze in te leveren bij het paviljoen of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mocht je nog vragen hebben over het lidmaatschap, stuur dan ook een mail naar de secretaris.

Hulp nodig bij het aanschaffen van een unioncard en het betalen van de verenigingsheffing? Download dan het volgende bestand.

Unioncard en verenigingsheffing