T.C. Ludica Bestuur 2018-2019

All the trainings are canceled today due to the christmas tournament! 

Feel free to join for a drink! 

Kalender

Bestuursinteresse lunch

Woensdag 14 Maart 2018, 12:30 - 13:45

Heb jij interesse om een jaar bestuur te doen bij T.C. Ludica, kom dan langs op de bestuursinteresse lunch op woensdag 14 maart. Hier zul je tijdens een heerlijke lunch meer inzicht krijgen in wat je als bestuurder doet.

Binnen Ludica zijn de bestuursfuncties vaak onderverdeeld in een aantal of alle volgende functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, technisch commissaris, toernooicommissaris, bar commissaris en een commissaris intern/extern. Tijdens de lunch zullen al deze functies worden toegelicht, wat doen ze allemaal precies en hoe verschillen ze van elkaar, wat zijn de piekmoment etc. Daarnaast zullen ook de algemene taken van een bestuur worden toegelicht.

Lijkt het jou leuk om meer invloed te hebben op de gang van zaken binnen Ludica? Dan is het bestuur van Ludica misschien wel iets voor jou!

Heb je interesse om langs te komen bij de lunch? Mail dan naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  zodat we rekening met je kunnen houden qua lunch en zodat je de agenda kunt ontvangen!

Terug